Deelnemers

Leuk dat je meedoet aan één van onze evenementen! De trekkertrek is helemaal volgeboekt, er kan echt niemand meer bij. De startlijst staat ook online, hierin vind je per klasse je startnummer. Check of jou inschrijving goed is overgekomen. 

De Oldtimer toertocht is nog niet vol, maar online inschrijven kan niet meer. Ben je een late beslisser, kom gewoon naar het evenemententerrein dan regelen we het ter plekke. Jullie worden om 14.00 uur verwacht op evenemententerrein aan de A.P. Hilhorstweg 19 te Soest.  Alle deelnemers dienen hun tractoren zelf WA te verzekeren en op verzoek het verzekeringsbewijs te kunnen tonen. De organisatie is niet aansprakelijk voor schade ontstaan voor, tijdens of na de optocht. De optocht zal rond uur 14.30 uur van start gaan en voert langs het Baarns bos en Eembrugge. Daarna over de Lodijk via Amersfoort en de Eempolder weer richting Soest. Via de Spiekerweg bereiken we rond 16:30 weer het evenemententerrein. Download hier de route inclusief hoogteprofiel.

Lees vooraf alvast rustig de reglementen door zodat de dag vlot kan verlopen en er geen discussie gevoerd hoeft te worden over wel en niet kan of mag.

Tijdens het aanrijden is het van belang om te weten dat veel wegen in en rond Soest smal zijn waardoor het lastig manoeuvreren is met een grote combinatie. Daarom vragen wij de deelnemers niet op een navigatie systeem te rijden maar de speciale aanrijdroutes hanteren. Je herkent ze aan de borden “Deelnemers Trekkerdag” en je vind ze via het menu onder ‘locatie’.

Bij aankomst graag rustig rijden op het terrein en even melden bij het inschrijf hokje, je ontvangt daar je startnummer. Dit startnummer graag direct vastmaken aan de voorzijde zodat duidelijk is in welke klasse je deelneemt. TIP: Neem goede tape of magneetjes mee voor de bevestiging van je startnummer.

Tot slot nog aandacht voor al onze vrijwilligers zijn die zich voor hun plezier inzetten voor het evenement, zonder hen is het Powerweekend Soest niet mogelijk. Respecteer hen en hun beslissingen. Bent u het tijdens het evenement ergens niet mee eens, kom dan naar een van de mensen van de wedstrijdleiding.