Locatie

Je vindt het evenemententerrein aan de A.P. Hilhorstweg 19 te Soest (bij de rode stip op de kaart hieronder). Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig, maar de organisatie vraagt je vriendelijk om zo veel mogelijk met de fiets te komen.

Veel wegen in en rond Soest zijn smal waardoor het lastig manoeuvreren is met een grote combinatie. Daarom vragen wij de deelnemers niet op een navigatie systeem te rijden maar de speciale aanrijdroutes hanteren. Je vind de routes hieronder en je herkent ze aan de borden “Deelnemers Trekkerdag”.

Hieronder volgen de aanrijdroutes voor deelnemers:

Vanuit Amsterdam/Apeldoorn/Zwolle
Op de A1 afrit 12 Amersfoort/Bunschoten/Spakenburg namen en onder aan de afrit de N199 richting Amersfoort. Volg de weg tot in Amersfoort en sla na de Praxis rechtsaf om de N199 te blijven volgen (richting Soest). Daarna 1ste stoplichten rechts (na de Opel garage) 1ste links en gelijk rechts, blijf rechtdoor rijden over het spoor. Daarna eerste weg rechts (Spiekerweg) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders.

Vanuit Utrecht
Volg de A28 richting Amersfoort. Neem afrit 5 Maarn, boven aan de afrit linksaf en daarna linksaf de N221 richting Industrieterrein Isselt/Dierenpark volgen. Op de Stichtse rotonde de eerste afslag, links rijden en de rotonde driekwart nemen richting Soest. Daarna bij het eerste verkeerslicht rechtsaf langs het tankstation de N221 blijven volgen. Aan het einde van de weg linksaf richting Soest, het spoor over en langs het dierenpark rijden. Aan het einde van de weg bij de verkeerslichten rechtsaf het viaduct over richting Centrum/Isselt/Meander/Hoogland. Eerste links en weer links en gelijk rechts, blijf rechtdoor rijden over het spoor. Daarna eerste weg rechts (Spiekerweg) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders.