Home

Na 2 jaar van afwezigheid gaat het op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022 weer gebeuren. Aan de A.P. Hilhorstweg in Soest zal het geweld dit jaar voor de 15e keer losbarsten en gaan we de grond extra hard laten trillen. Niet alleen als de deelnemers voorbij razen met hun brullende tractoren en ander spektakel, maar ook tijdens beide avonden waar jullie in de feesttent weer mooie optredens kunnen verwachten.

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van de Millstreet, Boer Bennie, The Wetnecks en The beatcrooks?

 

De deelnemers zullen tijdens de trekkertrek weer hun uiterste best doen om in verschillende klasse’s de felbegeerde FULL-PULL te halen. Een FULL-PULL is het verslepen van de sleepwagen van de 0 naar de 100 meter. Tijdens deze rit word steeds meer vermogen van de trekker of vrachtwagen gevraagd doordat de weerstand van de sleepwagen steeds groter wordt. Dit alles gaat gepaard met een hoop strijd, herrie en uiteraard gezelligheid.

Naast onze trekkertrek zijn er diverse andere side events waarbij spektakel steeds centraal staat. Ook is er weer de traditionele trekker oldtimer toertocht door Soest en voor de kinderen is er een speciaal ingericht terrein inclusief springkussen.